Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Steinhaus Panzió

Háromcsillagos panziónk a ,,Minőségért a Turizmusban díj nyertese, amelyért családunk Madridban átvehette a Nemzetközi Arany Csillag díjat. Ez a csillag jelzi, hogy többet nyújtunk vendégeinknek egy szokásos panziónál, mindezt kedvező áron.
Magyarországon a ,,Virágos Keszthelyért” és a Balatoni Intéző bizottság különdíját a ,,Legvirágosabb Kereskedelmi Szálláshely a Balatonon” címet is több éven át a mi panziónk nyerte el.
Egyedülálló az épület tetején elhelyezkedő óriási tetőkert, az udvaron található 1,4 m mély felnőtt- illetve gyerekmedence. Karibi hangulatot sejtetnek az örökzöld és a virágos kertből kimagasló bambusznád napernyők, a párnázott napozóágyak és kényelmes kerti bútorok.
A nyáron csupa virág dekoratív épületek magukban rejtik az első osztályú és maximálisan felszerelt, minden igényt kielégítő 2-3-4 ágyas szobákat, apartmanokat, különálló szinteket illetve a nagy alapterületű, több szobából álló családi házat, amelyekhez erkélyek vagy teraszok tartoznak. A kellemes, nyugodt pihenéshez svédasztalos reggelit biztosítunk.”

Cim: 8360 Keszthely Rezgő utca 3.
Telefon: (+36 83) 312 224
E-mail: szekereszuard@t-online.hu
Weboldal: http://www.pensionsteinhaus.com
Árak: n.a.

A térképen