Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Sóbarlang Győr

Már a középkorban ismerték, hogy a sóbarlangban való tartózkodásnak gyógyító ereje van.A sóbányákéval közel azonos klíma mesterséges létrehozásával e szelíd gyógymód iránt nemcsak a légzőszervi, bőr, izületi betegségek, hanem betegségmegelőző, immunrendszer erősítő, ellazító és nyugtató hatása miatt az egészséges” emberek érdeklődését is fel kívánjuk kelteni.Száraz sóterápiás barlangunk levegője fertőtleníti a légutakat, csökkenti a nyálkahártya gyulladását és megszünteti a váladék képződését, a vírusos vagy bakteriális fertőződéseknél egyaránt.

A sóterápia hatékonyan alkalmazható nátha, köhögés, asztma, allergia, krupp, COPD, fül-ill. arcüreggyulladás, ekcéma, pikkelysömör esetén is.
A színterápia manapság általánosan elismert gyógymód és megelőző módszer. Alapját a gyógyerejű fény hatása alkotja, a sóbarlang terében ezt a só színes kristályain átszűrődő fény biztosítja, mely harmonikus belső teret, a szemnek jóleső esztétikus környezetet hoz létre, amely pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre.
A relaxációs zene új, zeneterápiás dimenzióval toldja meg a sóbarlang terét, a környezetérzékelés kitágulását, az életerők aktivizálását okozza, így hozzájárul a gyógyuláshoz, az életerők újjáéledéséhez.A sóbarlang ideális környezetet nyújt pihenésre, relaxációra gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Heti 1×45 perc a sóbarlangban negyedére csökkenti a légúti fertőzéses megbetegedések esélyét.

A Sóbarlangban folyamatos foglalkozásokat tartunk gyerekeknek fél éves kortól kisiskolás korosztályig. (Búgócsiga Muzsika, MozgáSÓs torna, Okosodó)”

Cim: 9024 Győr Mécs László u. 24. n.a.
Telefon: +36 70/318 7905
E-mail: info@sobarlanggyor.hu
Weboldal: http://www.sobarlanggyor.hu
Árak: n.a.

A térképen