Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Sissy Vendégház

Sok szeretettel köszöntöm Önt!

Remélem rövid bemutatkozásban sikerül meggyőzni Önt arról, hogy érdemes meglátogatni vendégházunkat, amely valóban ,,A nyugalom szigete Mórahalom szívében!.

A Sissy Vendégház 2009 tavaszán került átadásra fedett terasszal, kellemes, parkosított zöld környezetben. Innen a város virágos, hangulatos főtere, az Erzsébet Gyógyfürdő **** főbejárata, valamint az Aranyszöm Rendezvényház, mindössze 150-200 méterre található és 1,5-2 perc nyugodt sétával elérhető.

SZOBÁK
A vendégeket két, eltérő színvilágú, fürdő-, és WC-helyiséggel ellátott szoba valamint tágas, jól felszerelt konyha-étkező várja, amelyhez még egy plusz WC és tusolófülke is tartozik. A szobák egy-egy évszak nevét és színét kapták, ezzel is jelezve az épületegyüttes természet-közeli hangulatát. Az Ön választása, hogy a két ágyas, tusoló kabinnal felszerelt Tavasz szobában, vagy a tágasabb, francia ággyal, jakuzzival ellátott Nyár szobában szeretné tölteni pihenését. A szobák a külvilág zajától jól elhatároltan, a belső udvarban helyezkednek el!
A szobákban és a konyhában tilos a dohányzás! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen, a fedett teraszon és a kertben megengedett!

KERT – ,,A NYUGALOM-SZIGETE”
A 1100 m&sup2-es kertben minden generáció megtalálhatja a neki leginkább megfelelő helyszínt. Vendégeinknek feltöltődést és kikapcsolódást kínál nyugalmával, tiszta levegőjével, csendjével.

Cim: 6782 Mórahalom Szegedi út 9.
Telefon: (+36 20) 597 2009; (+36 62) 280 615
E-mail: info@sissyvendeghaz.hu
Weboldal: http://www.sissyvendeghaz.hu
Árak: n.a.

A térképen