Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Provincia Panzió Vendégház

A Mecsek egyik legszebb völgyében található vendégházunk családbarát falusi szálláshely, az erdő mellett, szabadtéri medencével, horgásztóval, borpincével, közös helyiségekkel.

Váralja csendes, tiszta levegőjű kis község a keleti-Mecsekben, Tolna és Baranya megye határán, Pécstől 35, Szekszárdtól 30 km-re.

Panziónkban 2 ágyas, részben pótágyazható szobákban és 2 db 2 szobás családi lakrészben biztosítunk kellemes üdülést önellátással, konyha használattal.

Szemináriumi termünkben 30 főig kínálunk kényelmes tréning helyszínt.

Kerékpárokat, íjat, horgászbotokat, nordic walking felszerelést, grillezési és főzési lehetőséget biztosítunk, borkóstolókat bemutatókat tartunk.

A Mecsek legszebb csúcsaira a házunk előtt vezetnek a kijelölt gyalogtúra útvonalak.

Könnyen elérhetők innen a régió legkedveltebb kiránduló célpontjai, fél órányi autóútra van Pécs, a kulturális és történelmi emlékhelyek mellett számos kulturális és szórakoztató rendezvénnyel valamint fesztivállal várja ide látogatókat. Szekszárd, a vörösbor városa és a gemenci vadrezervátum, Dombóvár-Gunaras gyógyfürdő, az orfűi tó és az abaligeti cseppkőbarlang kellemes napi kiránduló programot kínálnak az egész család számára.

Európában is egyedülálló Reneszánsz Élménybirtok nyitotta meg kapuit mindössze 15 km-re Bikalon, teljesen korhűen berendezett élményfalu, számos látványosság mint pl.: régi mesterségek bemutatása, lovas bemutató, madár színpad, apródképző, kaszinó várja az ide látogatót.

Sok látnivalót, kézműves műhelyeket, meleg vizű strandfürdőt és vásárlási lehetőséget kínál a Völgység fővárosa Bonyhád.

Szívesen fogadjuk a SZÉP Kártyával érkező vendégeinket.

Cim: 7354 Váralja Kossuth L. u. 273 n.a.
Telefon: ( +36 74 ) 558-902
E-mail: panzio@provincia.hu
Weboldal: http://www.provincia.hu
Árak: n.a.

A térképen