Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Platánkert Üdülőház

A Platánkert Üdülőház alig 100 méterre található a legközelebbi szabadstrandtól és 10 perc kellemes sétával érhető el Balatonlelle központja. A Platánkert Üdülőházban nagy szeretettel és barátságos, családias környezetben várjuk minden kedves vendégünket! Üdülőházunkban 10 darab családi (két szobás négy ágyas) apartman és négy kétszemélyes szoba került kialakításra.
Apartmanjaink ideálisak a családok, valamint párban vagy baráti társaságban érkező vendégeink részére! A földszinti apartmanokhoz önálló kis terasz tartozik. Minden apartmanban megtalálható egy alapvető eszközökkel felszerelt főzősarok, hűtőszekrény (50l), tusolós fürdőszoba, színes televízió és előszoba.
Négy apartman külön étkezővel is rendelkezik. A kétszemélyes szobák az emeleten vannak, amelyekhez tusolós fürdőszoba, előszoba, színes televízió, hűtőszekrény (50l) valamint alapvető konyhai eszközök tartoznak.
Minden apartman és kétszemélyes szoba igény szerint pótágyazható.
További rendelkezésükre áll vendégeinknek egy játékszoba (rex- és sakkasztalok), valamint egy igényesen kialakított tágas társalgó. Üdülőházunknak szépen rendezett, nagy füves és zárt udvara van. Az autóval érkező vendégeink számára zárt és árnyas parkolóhelyet tudunk biztosítani az udvaron!
A gyermekek részére a hatalmas udvaron homokozó, hinta, körhinta található, valamint kerti bútorok, asztali tenisz, salakos foci/ tollas pálya és szalonnasütő teszi teljessé vendégeink kikapcsolódását.
A üdülőház környezetében található több élelmiszerbolt és étterem is.
Elő-és utószezonban nagy kedvezmények!

Cim: 8638 Balatonlelle Honvéd utca 41.
Telefon: (+36 30) 306 5868
E-mail: balaton2001@freemail.hu
Weboldal: http://www.platankert.hupont.hu
Árak: n.a.