Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Örökzöld Vendégház

A Magas-Bakony erdei között megbúvó Bakonybél település szélén 2002 óta várja a természet szerelmeseit az Örökzöld Vendégház. Az arborétumi jellegű kert szeretettel gondozott fáinak és virágainak ölelésében megbúvó vendégházunk falain belül és kívül luxus helyett nyugalmat és békességet talál, mely a maga üdítő természetességével regenerál, és új energiákkal tölti fel testileg és lelkileg. Pontosan azt kínáljuk, ami hiányzik eme rohanó világ hétköznapjaiból. Nem vendégház a szó megszokott értelmében, hanem rejtekhely. A természet nyugalmát és szépségét keresők rejtekhelye a Bakonyban.A csempékkel határolt klórszagú ,,kék-wellness helyett az erdő, a növények és virágok friss illatával a ,,zöld wellness” különleges élményét kínáljuk. A bakonyi erdőség páratlanul friss levegőjén tett erdei kirándulások, gyalogtúrák vagy kerékpározás után a természet gyógyító erejét érezheti.Fiatal párok a romantikus együttlét lehetőségét, a gyermekkel érkezők izgalmas felfedezéseket, aktív családi programokat, amíg az idősebb korosztály a természet páratlan szépségét és nyugalmát élvezheti nálunk.Aki eltölt néhány napot az Örökzöld Vendégházban, pontosan fogja tudni, mit is értünk ,,zöld wellness” alatt.

Vendégházunkban egyszerre maximum 8-10 főt tudunk fogadni, így ideális kisebb családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül is.

Az Örökzöld Vendégház a háziaktól teljesen elkülönült, önálló bejárattal rendelkező, kb. 90 m2-es, 3 szobás apartman, mely apartmanként és szobánként is foglalható. Mindhárom szobából csodás panoráma nyílik a hegyekre vagy a kertre. A 3 szoba közül egy kétágyas szoba, egy négyágyas szoba, melyben az egyik ágy emeletes, és egy 2+1 pótágyas szoba. A 3 szobához 2 fürdőszoba (1 tusolós, 1 fürdőkádas), valamint a galérián egy étkezőként és társalgóként is funkcionáló konyha tartozik. A konyhában rendelkezésükre áll beépített 4 égős gáz főzőlap, mikrosütő, mosogató, 2 hűtőszekrény, tea és kávéfőző, kenyérpirító és a szükséges konyhai felszerelések. Gépkocsival érkező vendégeinknek zárt udvaron parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. A vendégháztól buszmegálló 100 méterre, vasútállomás 18 km-re Zircen vagy 33 km-re Pápán található.

Jöjjön el kedvesével, családjával, barátaival, munkatársaival, és mi azon leszünk, hogy legközelebb is visszatérjen hozzánk!”

Cim: 8427 Bakonybél Pápai út 104.
Telefon: (+36 70) 611 6990, (+36 30) 318 0412, (+36 70) 611 6975
E-mail: orokzoldhaz@gmail.com
Weboldal: http://www.orokzoldvendeghaz.gportal.hu
Árak: n.a.

A térképen