Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Napsugár Vendégház

Szeretne kiszakadni a rohanó mindennapokból és élményekkel teli, felejthetetlen napokat tölteni családjával, barátaival? Egy jó kis pihenésre, kikapcsolódásra vágyik szép és nyugodt környezetben? Látogasson el hozzánk, fedezze fel térségünk, az alföldi táj szépségeit és hangulatos városunkat!

Vendégházunk Kiskőrös kertvárosában, nyugodt, szép környezetben, a kedvelt ‘Kiskőrösi gyógy- és strandfürdő’ közelében található. Itt kínálunk az Önök pihenéséhez színvonalas szálláshelyet.

A parkos udvarunk békés környezetet nyújt a kikapcsolódáshoz, pihenéshez. Kölcsönözhetnek kerékpárt, az udvarban lehet csocsózni, pingpongozni, tollasozni, nem messze tenisz pálya, squash pálya, focipálya, szabadidő park, … A fürdő kinti, benti, árnyékos, úszó és gyerekmedencékkel, különböző gyógy- és wellness szolgáltatásokkal, masszázs, fittnes, gyógykezelések… stb. várja az odalátogatókat.

Vendégházunk különálló épületben van, melyben három kényelmes, jól felszerelt apartman található társalgóval, külön-külön konyhával és fürdőszobával.

APARTMANOK:

  • Nagy apartman’: Két franciaágyas szobával, társalgóval, erkéllyel, a nappaliban is két ágy, + pótágy lehetőséggel, fürdőszobával, konyhával.
  • ‘Két ágyas apartman’: Két fő részére, fürdőszobával, konyhával.
  • ‘Kertes apartman’: Hálószoba három fő részére, nappaliban a kanapé franciaággyá nyitható, (+ faágy is elhelyezhető) fürdőszobával, konyhával.

Árainkat keresse honlapunkon!Az árat az apartman mérete, az éjszakák száma és a létszám alapján tudjuk pontosítani.

Kérem hívjon telefonon, vagy keressen e-mailben! Gyerekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig 1500 Ft/gyermek.

Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját!

Cim: 6200 Kiskőrös Vízmű utca 29.
Telefon: (+36 70) 367 1470
E-mail: korosnap@gmail.com
Weboldal: http://www.korosnap.hu
Árak: Árainkat keresse honlapunkon!

A térképen