Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Leila Apartman

Szeretettel várjuk Önöket a Leila apartmanban, ahol egyedülálló lehetőségeket talál a kikapcsolódásra. Miben különbözik a mi apartmanunk a többi gyulai apartmantól?
Legfőképp abban, hogy apartman-áron juthatnak olyan szolgáltatásokhoz, melyek csak 4 csillagos szállodák kínálatában találhatók, általában 4 csillagos áron!
Apartmanunkban célul tűztük ki, hogy a Várfürdő nagyszerű és hatékony terápiái mellett, a hozzánk érkező vendégeknek alternatív terápiás lehetőségeket nyújtsunk a lélek és a szellem gyógyítása érdekében. A választási lehetőségeket 2 csoportra szedtük, melyek közül az egyik a gyógyulni vágyóknak szól, a másik pedig azoknak, akik megelőző célzattal érkeznek, egészségük megőrzése érdekében. A kiegészítő terápiákat diplomás egészég-szervező szakember állítja össze, – egyben az apartman tulajdonosa és üzemeltetője -, aki tapasztalatával és kreativitásával garantálja a pihenés alatti testi-lelki feltöltődést. Ezzel kapcsolatos leírást és részletes tájékoztatást csomagajánlatainkban találják meg.
Azoknak a kedves vendégeinknek pedig, akik egyszerűen csak megszállni szeretnének itt; nekik az apartman városon belüli jó elhelyezkedése nyújt kényelmet, hiszen az itt töltött idő alatt a közlekedéshez nincs szükség autóra. Az elektromos kapuval ellátott, zárt udvaron a gépkocsikkal biztonságosan lehet parkolni, díjmentesen. A Leila apartman a várfürdőtől, a vártól és a városközponttól egyaránt 2 perces sétára található, egy csendes kis utcában. Ugyancsak 2 percre található az apartmantól élelmiszer bolt, cukrászda, pékség, több étterem.

Cim: 5700 Gyula Károlyi Mihály utca 10.
Telefon: (+36 70) 602 7107
E-mail: szakmonika@gmail.com
Weboldal: http://www.leilalak.hu
Árak: n.a.