Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Kemenesporta-Lovas

Balatontól 2 km-re falusi környezetben 3 db apartman 16 férőhelyes, közös társalgó-étkezővel, egész éves nyitvatartással, borkostoló pincével, grillezővel fogadja a vendégeket.

Egész évben nyitva tartó falusi szálláshely, mely elsősorban családok, baráti társaságok számára ideális.

A szálláshelyen három lakrész – kettő az emeleten, egy pedig a földszinten – található. Az emeleti apartmanokhoz egy-egy 30 nm-es és 15 nm-es szobák tartoznak, külön fürdőszobával. A két lakrészhez közös a társalgó és a konyha. Telefon, valamint televízió a nagyszobákban és a társalgóban található. A földszinti lakrész külön bejáratú, zuhanyzóval és főzőfülkével ellátott.

Az udvarban 2 db fedett gépkocsi tároló van (és további szabadtéri parkolási lehetőségek is). Kert, Zárt parkoló, Nemdohányzó szoba, Háziállat bevihető, Fodrász, Kerékpár kölcsönzés, Szervezett túra, Cukrászda, Borozó, Közös konyha, Bográcsozás. Az udvar virággal szegélyezett füves területén szabadtéri tűzrakó hely, kemence, árnyékos pihenőpad asztallal, napozóágyak, homokozó, lengőteke, ping-pong asztal, kerti zuhanyzó található. Igény esetén borkóstolót tartunk a házhoz tartozó borospincében, melyet kedves vendégeink önkiszolgáló módon is használhatnak, megízlelhetik a Csopak környéki Borút specialitásait és hangulatos körülmények között fogyaszthatják el vacsorájukat. Balaton partján kiépített kerékpárúton ill. a Balaton-felvidék falvait összekötő kis forgalmú utakon kerekezhet a környező, vagy akár távolabbi településekre is.

Cim: 8228 Lovas Fő utca 11.
Telefon: +36 87 475 119, +36 30 320 9627
E-mail: sarokpont1@gmail.com
Weboldal: http://www.szallaskinalat.hu
Árak: n.a.

A térképen