Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Hotel Aquamarin

A Hotel Aquamarin*** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen a központtól 5 perc sétára. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel telíti meg a szálloda két beltéri- és egy 160m2-es szabadtéri, télen is közel 30 °C-os vízhőmérsékletű gyógyfürdőmedencéjét. Erre a kiváló minőségű vízre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések.
A gyógyítás a Hotel Aquamarin***-ban már tradíció, hiszen 1953 őszén ebben az épületben szerelték fel először a Dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a hévízi gyógyüdülő lett a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete.
A 2009-ben teljesen felújított ,,B épületrészben található komfortos szobák minden igényt kielégítenek, továbbá minden kétágyas szobához tartozik erkély.
A szálloda éttermen házias ételek és salátabár gazdag választékát kínálja. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendet is összeállítanak. A reggeli svédasztalos, a főétkezések salátabüfével, menüválasztásos rendszerben történnek. Van lehetőség a’la carte étkezésre is.
A Hotel Aquamarin*** 3 medencével rendelkezik. A két fedett medence egyike 36 – 38 C-os, a másik 34-36 C-os vízhőmérsékletű. A külső, 160 m&sup2-es, úszásra is alkalmas medence 30-32 C-os (télen is!). Mindhárom medencében értékes gyógyvíz található.

Cim: 8380 Hévíz Honvéd utca 14.
Telefon: (+36 83) 545 960
E-mail: sales@hotelaquamarin.hu
Weboldal: http://www.hotelaquamarin.hu
Árak: n.a.

A térképen