Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Horváth Kulcsosház

A Horváth Kulcsosház Észak-Közép-Magyarországon, Diósjenőn található, egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A rendbehozatal során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak, így az épület szinte eredetinek mondható. Megőriztük az udvaron található gémeskutat, amely most is működőképes. Az épületen belül megtartottuk a gerendás mennyezetet és a tornácot.

Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetőséget biztosítottunk. Az udvaron -a kerti bútorok mellett- egy fedett pihenőhely is van, wifimely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér. Az apartmanban ingyenes wifi használható!Az udvaron a gépkocsik elhelyezésére is van lehetőség.
Diósjenő megközelíthető Budapestről a Nyugati pályaudvarról Vác felé induló személyvonattal, Vácon azonban át kell szállni a Balassagyarmat felé közlekedő vonatra, amely megáll Diósjenőn. Személygépkocsival a 2-es vagy 2/A jelű főúton lehet eljutni.

Diósjenő a Börzsöny hegység keleti oldalán található. A természetet és a kirándulást kedvelők szép túrákat szervezhetnek a hegyek közé.A faluhoz tartozik egy kb. 50 holdas horgásztó, ahol a horgászatot kedvelők hódolhatnak szenvedélyüknek.

A Börzsöny lábánál, a faluközponttól kb. 2,5 km-re található a Diósjenői Erdei Szabadidőpark. Itt a felnőttek és a gyermekek egyaránt találnak maguknak szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget. Lehet focizni, röplabdázni, tollasozni, minigolfozni, bográcsozni, szalonnát sütni, vannak mászókák, lehet állatot símogatni és még sok lehetőség várja a pihenni vágyókat. A Parkban árnyas és napos területek is megtlálhatóak.

Kerékpár bérlés Diósjenon Kerékpár bérlés a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban

Reméljük, sikerült felkelteni kedves leendő és visszatérő vendégeink érdeklődését a Horváth Kulcsosház iránt és előre is kellemes pihenést, tartalmas időeltöltést kívánva várjuk szeretettel Önöket január elsejétől december harmincegyedikéig!

Cim: 2643 Diósjenő Zrínyi út 4. n.a.
Telefon: 06-30-234-4640
E-mail: djhorvath@t-online.hu
Weboldal: http://www.horvathkulcsoshaz.hu/
Árak: n.a.

A térképen