Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Hilda Vendégház

A Bakony hegység északi részén a Cseszneki vár szomszédságában található a házunk. Zirctől 15 km-re az Aranyos-patak mentén terül el. A dombok között fekvő falut erdeifenyő, hatalmas bükk és tölgyerdők teszik vonzóvá.

A jelzett turista utak jó túrázási lehetőségeket kínálnak többek között a Cseszneki vár környéke, az ördögi – árok szakadékához az ördögi – réttől a legendás Kőpince barlanghoz.A településhez tartozó Hajmáspuszta halastavába horgászási lehetőség is van. A Művelődési házban teleház működik.

Bakonyszentkirály katolikus és református temploma is a XVIII. század végén épült. A mai település két falu (Német és Magyarszentkirály) egyesítésével 1926-ban kapta a Bakonyszentkirály nevet.

Friss levegő, a nyugalom, az erdők miatt ideális hely a túrázni vágyóknak. Veszprémtől és Győrtől a 82-es főúton közelíthető meg.

A ház összkomfortos,alsó és felső szint külön bejárattal rendelkezik,de nagy társaságok esetén egybe is nyitható. Az emeleti részben 2 szoba (4 ágy), nappali,konyha,fürdőszoba található (pótágyazható). Alsó szinten 3 szoba (2 ágy),nappali,konyha,fürdőszoba található (pótágyazható). A vendégház a cseszneki vártól 1200 m-re kb.10perc séta.Nagy zárt udvarral szép szikla kerttel,terasszal,faházzal várjuk pihenni,túrázni vágyó vendégeinket. Szabad való főzési,sütési lehetőséggel is rendelkezünk,hozzá bográcsot,grill,fát biztosítunk. Gyerekeknek homokozó,hinta,társasjáték,csocsó stb. A háztól 2 percre aszfaltos pálya található. Kérésre túra útvonalat tudunk ajánlani,lovaglást,lovaskocsikáztatást,bórkóstolást megszervezni. Nyáron a szomszédos (egybeépült) Cseszneken rengetek program várja a vendégeket. Télen szánkózás. Állatok megtekintésre is lehetőség van.

Kedvezmények:

– 0-3 éves korig s szállás díjtalan
– 3-14 éves korig 50% kedvezmény
– több éjszakás lefoglalásnál kedvezmény
– hozott ágyruhánál hálózsáknál szintén kedvezmény

Cim: 8430 Bakonyszentkirály Török Bálint Ut. 1.
Telefon: (+36 30) 222 3013
E-mail: hildavendeghaz@freemail.hu
Weboldal: n.a.
Árak: n.a.

A térképen