Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Globall Sport & Wellness Hotel****

Komplexumunk Magyarországon és egész Európában is egyedülálló. A hotel egyedi rendezvény-, wellness- és sportélményeket biztosít vendégeinek. Ötvöztük a professzionális munkához szükséges szolgáltatásokat a nyugalmas, pihentető időtöltéshez szükségesekkel, de a környezet az aktív, mozgalmas kikapcsolódásra is rendkívül alkalmas, legyen szó sportról, konferenciáról, családi- vagy sportnapról, vagy bármilyen egyedi rendezvényről.
Mindezt egy helyen biztosítjuk, négy csillagos minőségben, különleges designnal, professzionális személyzettel, egyedi és széles körű szolgáltatásokkal, közel Budapesthez, gyönyörű természeti környezetben, az egészséges életmód, az egészséges étkezés jegyében, melyet nemzetközileg is elismert konyhafőnökünk neve fémjelez!? Szállodánk 370 fős konferenciakapacitását a sportcsarnok rendezvényteremként való használhatósága révén 1500 főig bővíthetjük. Sportcsarnokunk kiválóan alkalmas csapatépítő játékok, kiállítások, több száz fős konferenciák, díszétkezések, fogadások lebonyolítására, de esti partik, koncertek is megrendezésre kerültek már. A sportközpont 6 hektáros területe pedig kiválóan alkalmas sport- és családi napokra, sportrendezvényekre. 1700 m2-es Wellness részlegünk a felfrissülést, kikapcsolódást, pihenést kínálja.
Folyamatosan megújuló étlapunk a magyaros ízek mellett nemzetközi különlegességeket kínál, természetesen helyet kapnak az egészséges életmód hívei számára nélkülözhetetlen bio- és wellness-fogások is.? Szállodánkban Önt – legyen utazása célja családi kikapcsolódás vagy céges út – a GLOBALL felkészült csapata várja, és mindent megtesz majd azért, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjon Telkiben!

Cim: 2089 Telki Szajkó u. 39. n.a.
Telefon: ( +36 26 ) 814 – 900
E-mail: globall@globall.hu
Weboldal: http://www.globall.hu
Árak: n.a.

A térképen

Hasonló találatok