Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Familia Panzió

Gyönyörű Balaton-vidéki panorámával, festői környezetben várjuk Önt és kedves családját a balatonalmádi Família Panzióban.

TV-vel és minibárral felszerelt komfortos szobáinkból csodálatos a kilátás a nap minden szakában más-más arcát mutató tóra. Vendégeink rendelkezésére áll a közös konyha, amelyben gondolva a nagycsaládok igényeire is, automata mosógép, szárítógép, mosogatógép, mikrosütő és gáztűzhely is található. A reggeli svédasztalos rendszerben a teraszon történik, ahol élvezheti a páratlan szépségű balatoni kilátást.

Az idelátogatók gépkocsijukat zárt parkolóban helyezhetik el, szórakozásukat és kényelmüket felnőtt- és gyermek úszómedence, gyermekjátszótér, drinkbár, teraszok és kerti partihoz tűzrakóhely is szolgálja.

Balatonalmádi centruma a panziótól gyalog 3-4 perc alatt megközelíthető. A strand 200m-re található. Lehetőség van vitorlázásra, horgászásra, lovaglásra és lovas sétakocsikázásra, hajókirándulásra. Almáditól 20 km-re található a híres Badacsonyi borvidék, a Tihanyi félsziget a világhírű Tihanyi Apátsággal, valamint a gyógyvizéről híres Csopak és Balatonfüred. Rövid autózással megismerkedhet Veszprém nevezetességével: Gizella királynénk várával is.

Éjszakai szórakozást kedvelő vendégeink figyelmébe ajánljuk a Balatonalmádi és Alsóörs európai színvonalú diszkóját, valamint a balatoni borvidék kitűnőségeit kínáló számos borozót és sörözőt.

Cim: 8220 Balatonalmádi Dr. Óvári Ferenc utca 42.
Telefon: (+36 20) 9705 966, (+36 20) 974 0874, (+36 88) 438 717
E-mail: varga_ibolya@invitel.hu
Weboldal: http://www.zimmerinfo.hu/almadi/familia
Árak: n.a.

A térképen