Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Édenkert Panzió

Panziónk a centrumtól 3 km-re, a Balatontól 400 méterre, a nemrég megnyílt Városi Élményfürdőtől 300 m-re található. A Balaton-parton 3 km hosszú szabad strand , vízi csúszda, vízisí pálya, büfék, éttermek találhatók. A panzió területén a gépkocsiknak zárt parkolóhelyet biztosítunk, valamint pingpong asztal, darts, csocsó, grillsütőhely, szalonnasütőhely áll vendégeink részére.A szobák két-, három-, illetve négyágyasak, némelyik szükség esetén pótágyazható. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, valamint hűtőszekrény, és tv készülék. A panzióban egy külön kiskonyhát alakítottunk ki, ahol a vendégek reggelit, illetve egyszerűbb ételeket is el tudnak készíteni saját részükre. A svédasztalos reggeli nincs benne a szobaárban, ezt a vendégek igény szerint kérhetik.

Rendelkezünk még egy 50-100 főt befogadó sátorral is, ami alkalmas lakodalmak, illetve egyéb rendezvények lebonyolítására.

Várja önöket a ,,földi paradicsom!

SZÉP kártyát, üdülési csekket, Edenred, Sodexho, Cheque Dejenuer étkezési utalványt, valamint Erzsébet utalványt is elfogadunk.”

Cim: 8600 Siófok Kisfaludy utca 7.
Telefon: (+36 30) 268 9647, (+36 30) 994 9015
E-mail: piazza@supraktv.hu
Weboldal: http://balaton.hu/edenkert
Árak: Kérjük, az árakkal kapcsolatban keresse fel weboldalunkat!