Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Diána Vendégház

Dél-Borod egyik legszebb településén, a Bükkalja Borvidék központjában Bogácson a Diána vendégház egy csendes, nyugodt utcában várja egész évben a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. A vendégház a strandtól kb. 1 km távolságban található, ahol a nagy parkosított udvaron szalonnasütési, grillezési lehetőség is adott.

A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket egész évben fogadja. Nyolc medencéjéből egy hideg vizes, vízforgatós, feszített víztükrű úszómedence, egy modern gyermekmedence csúszdával, a többi pedig gyógyhatású termálvízzel feltöltve várja a fürdőzőket. A Bükkaljai Borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék, ahol az itt üdülő vendégek szomjukat olthatják.

Elhelyezés: Az igényesen berendezett vendégházban nagy nappali, 3 szoba ( 2 db négyágyas, l db kétágyas + pótágy), 2 fürdőszoba, felszerelt konyha, valamint tágas étkező áll a vendégek rendelkezésére.

Mivel a vendégház egyben és nem szobánként kiadó, ezért főként családok, baráti társaságok jelentkezését várjuk!

Gyermekeknek kedvezményt biztosítunk.

A környék látnivalói: A Bükk hegység kiszélesedő völgyében nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió egyik legszebb üdülőközsége.

Lyoness-partnerség.

Cim: 3412 Bogács Szegfű utca 1/a. n.a.
Telefon: ( +36-30 ) 239-9212
E-mail: ildiko.farmosi65@gmail.com
Weboldal: http://www.dianabogacs.uw.hu
Árak: n.a.

A térképen