Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Délibáb Vendégház

Felejthetetlen élményt szeretne Családjának, Barátainak?

Nem kérdés, hogy miért Egyeket és a Délibáb vendégházat válassza!
A mesevilág Budapesttől csak 1.5 órányi autóút, Debrecentől 60 km.

Elhelyezkedését tekintve a puszta szívében, a Hortobágyi -halastavak, a Tisza-tó és a világörökségi műemlékek közelében, a parkerdő hatalmas fáinak árnyékában található. E csodavilágba várja vendégeit a Délibáb Vendégház.
A hozzánk érkező látogatót megérinti a természet közelsége, a táj egyedi hangulata, puszta varázsa. A Tisza-tó a pihenni vágyók és a vízi sportok kedvelőinek egyaránt kedvelt úti célja. Egyektől Tiszafüred is csupán 8 km, ahol télen – nyáron a termálfürdő, a madárrezervátum és az ártéri kalandpark is várja az oda látogatót.A három napraforgós falusi vendégházunkban szeretettel várunk minden érdeklődőt, ahova nyugodtan elhozhatja a kedvenc háziállatát, kutyusát, cicáját is.A vendégházhoz pihenésre alkalmas, szépen gondozott füves kert tartozik, kültéri medence használattal, a kertben főzési lehetőséggel, jól felszerelt konyha ebédlővel. A szépen karbantartott vendégház 2 db kétágyas szobával rendelkezik, amely igény esetén pótágyazható is. A tágas nappali, kompletten felszerelt konyha, kényelmes ebédlő (Tv-vel) és a szép nagy fürdőszoba biztosítja a teljes kikapcsolódást. Vendégházunk SZÉP KÁRTYA elfogadóhely is!

A közelben több lehetőség kínálkozik a horgászok számára.
Számos, természetes élőhely, illetve mesterséges horgásztó várja a horgászokat. A szálláshelytől kb. 10 perc autóval.
Csupán 25 km-re található a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont és Kézművesudvar, a létesítmény számos lehetőséget kínál a nemzeti parkba érkező turisták számára!

Falusi vendégházunk a környékben az egyik legkedvezőbb árú szálláslehetőséget nyújtja!
És hogy hol találhat meg minket?

Ha a főváros felől érkezik az M3-as autópályán kényelmesen utazhat Füzesabonyig, majd innen a 33-as főút felé fordulva érhet el minket.
Aki Debrecen felől érkezik az a 33-as főúton Hortobágyot elhagyva az egyeki táblánál jobbra fordulva érheti el a falut.
A falu központjában a műemlék jellegű katolikus templom szomszédságában az autóbuszmegálló közvetlen közelében található a vendégház.

Cim: 4069 Egyek Hunyadi János utca. 8. n.a.
Telefon: +36 30 617 0028
E-mail: delibabvendeghaz1@gmail.com
Weboldal: www.delibabvendeghaz.com
Árak: n.a.

A térképen