Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Czakó Vendégház és Nyaralóudvar

A Vendégház és Nyaralóudvar Szilvásvárad központjában, egy csendes zsákutában található. A Szalajka-völgy bejáratától 300 m-re, a Ménesudvar közvetlen szomszédságában két szállástipussal várjuk kedves vendégeinket. Vendégházunk egész évben olcsóbb árfekvésű fürdőszobás szobákkal, míg nyaralóudvarunk májustól október végéig 2 db komplett nyaralóval. A nyaralók klimatizáltak, melyekben 2-2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, étkező és nappali található..

Vendégház: a családi ház felső szintjén kialakított magánszálláshely kiválóan alkalmas párok, családok számára passzív és aktív pihenésre egyaránt. Családbarát, bababarát, kutyabarát vendégház, mely egész évben várja kedves vendégeit!

A vendégházban a szobák 2-3-4 ágyasak, mindegyik LCD TV-vel, ingyenes WiFi-el, minihűtővel. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. Reggeli, félpanzió, vagy akár teljes ellátás is igényelhető.

Az udvaron két kerti pavilon, szőlőlugas található, mellette tűzrakó hely van kialakítva, ahol lehetőség nyílik szalonnasütésre, grillezésre, esetleg pisztrángsütésre. A gyermekeket játszóvár, hinta, csúszda és homokozó várja. Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Nyaralóudvar: a hosszabb távú tartózkodásra készülő családok számára ideális. A két klimatizált nyaraló egy privát udvaron áll, ahol a szabadtéri tűzrakó helyet, tálaló pultot, kerti zuhanyt, hintaágyat, napozó ágyakat, babahomokozót és babapancsolót csak a nyaralók vendégei használhatják. Ezen felül mindkét házikóhoz tartozik egy-egy saját, fedett terasz kerti bútorokkal.

A vendégházban tartózkodó vendégeknek másik udvar áll rendelkezésükre.

A nyaralók vendégei étkezést ugyanúgy igényelhetnek, mint a vendégház lakói.

ÁRAK:

Vendégház: 3.200-3.600 Ft/fő/éj +IFA

Nyaralók: 5.000-6.500 Ft/fő/éj +IFA

Az egy éjszaka és a kiemelt időszakok felárasak!

Facebook: Czakó Vendégház és Nyaralóudvar

Cim: 3348 Szilvásvárad Rózsa u. 1.
Telefon: ( +36 20 ) 225 – 0544
E-mail: vendeghaz.czako@gmail.com
Weboldal: http://www.czakovendeghaz.hu
Árak: n.a.

A térképen