Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

City Partner Hotel Szieszta *** Sopron

A City Partner Hotel Szieszta***, Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 273 erkélyes Classic és Standard Plus (fürdős: kád/zuhany) szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.

Élvezheti nálunk a szubalpesi klimatikus gyógyhely varázsát, és ismerkedhet a műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.

Konferencia és szekciótermeink 25-250 fő-ig kiválóan alkalmasak, rendezvények, tréningek bankettek, esküvők lebonyolítására.

Fitness-Wellness Centrum különböző testet-lelket kényeztető szolgáltatásokkal, Szieszta Tenisz Klub 6 salakos teniszpályával és egyéb sportprogramokkal várja az érdeklődőket. Öthektáros parkunkból közvetlen kijárat nyílik az erdei túraútvonalra és futópályára, ahol könnyed gyalogtúrától a csapatépítő gyakorlatokon át az extrémsportig határtalanok a lehetőségek. Programszervezőnk a kultúra és sport izgalmas területeire vezeti a résztvevőket.

Chefünk által vezetett konyhánk jól képzett szakembereivel mindent igényt kielégítő ételsorokat kínál a magyar, a nemzetközi, és reformkonyha ételeiből.

Azon leendő vendégeink, akik feliratkoznak internetes hírlevelünkre, és SZÉP kártyával fizetnek, az aktuális árainkból 5% kedvezményt kapnak! (Más kedvezménnyel nem vonható össze, visszavonásig érvényes!)

Cim: 9400 Sopron Lővér krt. 37.
Telefon: (+36 99) 314 260
E-mail: reserve@hotelszieszta.hu
Weboldal: http://www.hotelszieszta.hu
Árak: n.a.

A térképen