Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Balatonszepezdi nyaraló

Az aktív pihenést, a horgászatot, a túrázást, a kerékpározást kedvelők paradicsoma ez a nyaraló, ahol minden adott a teljes kikapcsolódáshoz, a regenerálódáshoz, a feltöltődéshez.
Az épület Balatonszepezd üdülőkörzetében, csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcában, ligetes környezetben található.
A nyaraló 75 négyzetméteres, 1+2 szobás, tetőtér beépítéses, 6 teljes értékű fekvőhellyel. Mindhárom szoba kábeltévével ellátott. Tágas, húsz négyzetméteres nappali kinyitható ülőgarnitúrával, étkezősarokkal, a helyiségben DVD lejátszó és Hifi torony is van. Felszerelt konyha, fürdőszoba, külön helyiségben a toalett. A nyaraló mosógéppel és mosogatógéppel is ellátott!
Hatalmas terasz (16 négyzetméter), kertkapcsolattal. A kertben 50 négyzetméter gyepszőnyeg, napozóággyal, kiülővel. Grillezési lehetőség – bogrács, grillező tárcsa, grillezőrács, fa a helyszínen. Térkövezett autóbeálló (50 négyzetméter) a telken belül – két kocsinak is kényelmes. Két darab kerékpár használatra.
A Balaton 400 méterre van, a legközelebbi strand 800 méterre. A nyaraló bérleti díja – öt személyig – bruttó 15000 Ft/ éjszaka + üdülőhelyi díj. (Öt személy fölött személyenként plusz 2000 Ft/éj)
Igénybe vehető heti turnusokban, érkezés szombat 14.00 órától, távozás szombat 10.00-ig Kétheti turnus igénybevétele esetén egy napot ajándékba adunk!
Üdülési csekket, SZÉP Kártyát beváltunk

Cim: 8252 Balatonszepezd Zrínyi utca 15.
Telefon: (+36 20) 5347 137
E-mail: tremmert@chello.hu
Weboldal: http://www.balatonszepezdinyaralo.hu
Árak: n.a.