Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Apartman Éva

Vendégházunk Felsőpáhokon egy szép tiszta rendezett faluban található, Hévíztől a világhírű termálfürdővel rendelkező várostól 3 km-re, Keszthelytől a Balatontól 8 km-re található, nyugodt, csendes környezetben.Bátran ajánljuk vendégházunkat gyermekes családok és nyugodt pihenésre vágyók számára egyaránt.
A környék közkedvelt fürdőhelyekben bővelkedik: a 2 km-re lévő Hévízi termálfürdő főleg a mozgásszervi megbetegedésben szenvedőket (Háziorvosi beutalóval rendkívül kedvező áron válthat fürdőjegyet és vehet gyógykúrát!), a 8 km-re lévő Balatoni strandok főleg a fiatalabb korosztályt, a 10 km-re található Kehidakustány új élményfürdője a felnőtteket és gyermekeket egyaránt várja.
Túrázásra, kirándulásra alkalmas helyekben bővelkedik a régió. Mindenképpen érdemes időt szánni a Kis-Balaton állat-és növényvilágára, megnézni a Festetics-kastélyt Keszthelyen, a sümegi várat, a rezi várat, szigligeti várat, a gyönyörű panorámás pinceborozókat Hévízen.
Házunk a falu központjában, de mégsem közvetlenül az autóút mellett épült. A kisgyermekek és a felnőttek a ház közvetlen szomszédságában lévő futballpályán, kézilabda-, kosárlabda- és teniszpályán, valamint játszótéren tölthetik el kedvükre szabadidejüket.
3-4 főnek megfelelő külön bejárattal ellátott apartmanjainkkal állunk vendégeink rendelkezésére. Az apartmanok amelyek 42 m²-esek különálló hálószobával, erkéllyel, zuhanyzós- WC-s fürdőszobával, jól felszerelt konyhával , kábel-televízióval, WIFI kapcsolattal, központi fűtéssel, modern bútorzattal rendelkeznek. A kertben szalonnasütő található kiülővel. Autóját zárt udvarunkban biztonságban tudhatja.
Fedett teraszaink jó lehetőséget kínálnak egy napsütéses reggelihez, vagy gyertyafényes esti beszélgetésekhez.
Apartmanjaink szolid árakon egész évben 2500-5000 Ft / fő szállásdíjjal egész évben rendelkezésükre áll!

Cim: 8395 Felsőpáhok Árpád utca 9/A.
Telefon: (+36 30) 428 9095
E-mail: dornyei.eva@freemail.hu
Weboldal: n.a.
Árak: n.a.

A térképen