Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Amstel Hattyú Fogadó

Az épület,amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe & Restaurant üzemel, a 60-as évek elején hamisítatlan Duna-parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel. Családunk 1995-ben vásárolta meg az épületet, amely Győr egyik legszebb fekvésű részén, a belvárostól néhány percnyi sétára, közvetlenül a Mosoni-Duna partján található.

A szálloda közelében (kb. 200 m) található egy fedett uszoda, egy gyógy-, termál- és élményfürdő és a városi strand. A Duna túlpartján, éppen a fogadóval szemben helyezkedik el a Széchenyi István egyetem. A most átadott, Révfalut Szigettel összekötő Jedlik híd közúti összeköttetést teremt az egyetem, Révfalu és Sziget városrész között.

A folyamatos átépítések, felújítások után az eredeti épületszárny kibővült egy minden igényt kielégítő 3 csillagos szállodával, egy szolid eleganciával berendezett 130 fős étteremmel és egy ugyancsak 130 fős fedett Duna parti terasszal.

Az AMSTEL HATTYÚ FOGADÓ konferenciák, tréningek megrendezésére alkalmas különtermekkel is várja partnereit. Különtermeink technikai felszereltsége: hangosítás, írásvetítő, TV-, DVD-, CD-lejátszó, vetítővászon, flipchart.

Az AMSTEL HATTYÚ Fogadó termeiben vállaljuk társas rendezvények, esküvők, üzleti megbeszélések, osztálytalálkozók, érettségi bankett, ballagás lebonyolítását. Duna-parti teraszunk szabadtéri rendezvények, grill-partyk ideális helyszíne.

Az AMSTEL HATTYÚ Fogadó 5500 m@sup2;-es parkjában salakos teniszpálya, ping- pong asztal, lengőteke stb. biztosít sportolási és szórakozási lehetőséget felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Vendégeink ZÁRT, kamerákkal is ŐRZÖTT PARKOLÓNKBAN térítésmentesen és biztonságosan helyezhetik el gépjárműveiket.

Vízi úton érkező Vendégeinket kamerával őrzött, KISHAJÓK KIKÖTÉSÉRE is alkalmas stégek várják fogadónk zárt Duna-parti területén.

Igény szerint, térítés ellenében, fakultatív programokat is szervezünk Vendégeinknek: városnézés, kirándulások, borkóstolók, fiakkeres városnézés, sétakocsikázás, szigetközi hajókirándulás stb.

Négylábú kedvenceiket is szeretettel látjuk, elhelyezésük térítésmentes! Valamennyi munkatársunkat egy cél vezérel:dolgozni az elégedett vendégért, boldog pillanatot szerezni másoknak egy finom étellel, ízekkel, zamatokkal, remek italokkal!

Reméljük, törekvéseink eredményeként minél több elégedett, visszatérő vendéget fogadhatunk!

Kérjük, amennyiben kérdése, észrevétele vagy javaslata van, ossza meg velünk, hogy szolgáltatásaink az Ön segítségével még színvonalasabbak legyenek.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Cim: 9025 Győr Töltésszer 18.
Telefon: (+36 96) 518 423
E-mail: amstelhattyu@t-online.hu
Weboldal: http://www.amstelhattyu.hu
Árak: n.a.

A térképen