Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Almafa Apartmanház

Szállás Egerben a Szépasszony-völgy és a belváros közelében!
Az Almafa Apartman Ház 1998 óta szeretettel várja kedves vendégeit, egész éves nyitva tartással. Egerben a híres Szépasszony-völgyhöz és a belvároshoz közel lévő magánszálláshelyen, csendes, családias környezetben. A Szépasszony-völgy kb. 5-10 perces, a belváros 10-15 perces sétával érhető el.
Vendégeink kényelméért, egymástól elkülönített, egy légterű stúdió apartmanokat is alakítottunk ki, ahol mindegyik szobánk saját zuhanyzóval és felszerelt mini konyhával rendelkezik.
Stúdió apartmanjaink az elszeparálódni vágyó párok és1-2 gyermekes családok számára ideális.
A 3 szobás apartmanunk: 2 db nagy tágas szobával és 1 db kicsi szobával, 2 db fürdőszobával, az egyik zuhanyzós, a másik kádas,1 db teljesen felszerelt konyhával.1-2 családnak vagy baráti társaságoknak, 2-3 párnak, 4-6-8 főnek ajánljuk.De mivel két fürdőszoba tartozik hozzá, ezért kettő külön-külön vendég is kiveheti, így tudunk biztosítani saját használatú fürdőszobát, közös konyhával.
Az apartmanház összesen 8 szobával várja kedves vendégeit.Szolid áron ajánljuk a szállást otthonunkban, ahola tetőtérben 4 db egy légterű stúdió apartmant alakítottunk ki,az 5. stúdió apartmanunk pedig közvetlenül az udvarról nyílik.A 3 szobás apartmanunk pedig a földszinten található.

Cim: 3300 Eger Babócsay Sándor utca 31.
Telefon: (+36 30) 984 1560
E-mail: info@almafaapartmanhaz.hu
Weboldal: http://www.almafaapartmanhaz.hu
Árak: n.a.

A térképen