Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Airport Hotel Budapest**** superior

Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, non-stop étteremmel és kávézóval és 580 férőhelyes parkolóval várja Önöket!

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: Szállodánk Budapest Ferihegyi Reptér mindkét termináljától (1 és 2A/2B) valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

SZOBATÍPUSOK: Szobáink mindegyike egyénileg szabályozható hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt. A WC-től különálló fürdőszobáink nagy része zuhanyzóval felszerelt, kisebb hányada fürdőkáddal felszerelt. Hajszárító, pipere bekészítések várják a kedves utasokat.

A szobákban a legmodernebb LCD színes televíziókon több mint 30 külföldi és hazai csatorna adása fogható. Az internet hozzáférhetőség ingyenes.

A szobákban laptop méretű széf és mini-bár szolgálja vendégeink kényelmét.

WELLNESS CENTRUM: 150 m²-en kínálunk fürdőzési és kikapcsolódási lehetőséget: jakuzzi, szauna, fitnesz-terem áll vendégeink rendelkezésére.

PARKOLÁS: Szállodánkhoz 25 férőhelyes garázs valamint 580 férőhelyes parkoló tartozik. A komplex szolgáltatáscsomag része az ingyenes reptéri transzfer is. Ezen kívül autómosó és autókozmetika is várja kedves vendégeiket.

A szállodától függetlenül hosszú és rövidtávra is bérelhető parkolóhely, amellyel külföldi utazásaikat tehetik komfortossá.

A parkoló teljes területes igényes aszfaltburkolattal rendelkezik, a biztonságról 24 órás élőerős őrzés, kapu és kamerarendszer gondoskodik. Az országban egyedülállóan sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkezünk, így teljes nyugalomban utazhat, a gépkocsija nálunk biztonságban van.

Kollégáink 24 órában állnak rendelkezésükre, esetleges műszaki-technikai problémáik elhárításában is szívesen és készségesen segítünk.

GASZTRONÓMIA: 150 férőhelyes belső éttermünkben és 100 fős teraszunkon a nap 24 órájában nemzetközileg elismert Chefünk gondoskodik a kiváló hazai és nemzetközi ételek minőségi felszolgálásáról.

KONFERENCIA: A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált konferenciatermeink ideális helyszínéül szolgálhatnak 160 fős üzleti találkozók, konferenciák vagy akár esküvők lebonyolításához. Szállodánkban minden technikai felszerelés megtalálható, amire egy rendezvény során szükség lehet: projektor, számítógép, szkenner, nyomtató, internet hozzáférés, fénymásoló. A termek természetes megvilágításúak.Sok szeretettel várjuk Önöket az Airport Hotel Budapest**** superior- ban!

Cim: 2220 Vecsés Lőrinci út 130/A.
Telefon: (+36 1) 688 2000; (+36 30) 495 7903
E-mail: reservation@airporthotel.hu
Weboldal: http://www.airporthotel.hu
Árak: n.a.

A térképen